Personalmöte i skogen.

Vilken dag! Dagen började tdigt med lovsång på bibelskolan. Klassen har varit på teamtur i helgen och istället för lektion de två första timmarna berättade de olika teamen hur de haft det och vad de upplevt. Så kul att höra!
Jag hängde kvar på skolan rätt länge och hann nätt och jämnt hem för att äta före det var dags att ge sig iväg på personalmöte. Förutom brandövning och allmänt pepptalk/information stod även paintball på schemat. Vi spelade ute i skogen på en strutsfarm(!). Blött, lite ont och väldigt spännande. Efteråt fick vi middag inne i ladan där de hade dukat upp bord och ställt fram ljus för att göra det mysigt. Det mest spektakulära som stod på menyn var definitivt strutsburgare.
Kort och gott så var det en bra dag, en härlig kväll och nu är det dags att sova.
God natt!

Nedräkning

Nu är det mindre än en vecka tills jag får flytta in i den nya lägenheten med Rebecka och Ragnhild! Jag glädjer mig masor.
En fantastisk kväll med en fantastisk syster (och kusin).

Update...

Halvägs in i september. Jag är tillbaka i norge, redo för nya äventyr. Månaden som gått har passerat fort och saker och ting börjar gå från totalt kaos till nån form av struktur. Jag har fått jobb - på McDonalds, fått en plats att bo tills vi får flytta in i den nya lägenheten och har bestämt vilka dagar jag ska hjälpa till på bibelskolan. Det rullar på med andra ord.
Kvällstur med Rebecka, vi hittade kantareller!
Kreativ "tack för lån av tvättmaskinen"-tårta.
På väg hem från http://www.hermonh.no/.

I helgen har vi varit på församlings-weekend. Vi var lite över 120 personer som bodde på hermon høyfjellssenter, njöt av naturen, sällskapet, maten, samlades och lovsjöng och lyssnade på Joaquin Evans.
Jag sammanfattar det med att det var en bra helg med mycket Gud, natur, vänner och sena kvällar.
(Inte kalvarna jag gosade med, kameran glömdes tyvärr kvar i bergen, men de är ganska lika.)
Veckan innan det spenderades på en bondgård några timmar bort! Jag följde med en väninna hem för att hjälpa hennes föräldrar med gården - det var extra mycket att göra nu när de hade kalvar. Så när helgen var slut och Ragnhild reste tillbaka till bergen stannade jag kvar och körde traktor, hjälpte till att sätta upp staket, mata kalvar, laga mat... Jag var ute påpromenader i skogen, spelade spel med hennes lillebror och "storkoste" mig som det så fint heter på norska. Man kanske skulle bli bonde?
.
Nu är det dags att sova, för imorgon väntar en ny, fantastisk dag. Sov gott!

RSS 2.0