Take the shackles off my feet so i can dance

Vår i Bergen är obeskrivligt vackert. Speciellt när solen skiner. I slutet av maj var nästan alla träd täckta av blommor och gräset lyste grönt. Antar att det är fördelen med att det regnar så mycket - det blir grönt. I tillägg har det varit varmt - upp mot 30 grader. Och behagliga vattentemperaturer. Men det var i maj. Nu är det juni och anoraken och vantarna får följa med när jag ska ut...
På tal om maj så har jag fyllt år. Två dagar före fick jag världens överraskning. Tillsammans med Rebecka och Ragnhild gick jag mot spårvagnen i tro om att vi skulle gå på stan och köpa en klänning till mig och äta ute. För det var deras present till mig och detta var dagen då alla tre var lediga.
Plötsligt hoppar någon på mig bakifrån och drar ner en mössa över mitt huvud. Det blir mörkt. Samtidigt känner jag hur någon griper tag i mina armar. Medans jag kämpar för att komma loss får jag en skymt  av en svart bil som tvärbromsar rätt framför oss. Det blir mörkt igen. Snart sitter jag bakbunden, "blind" och med kontsig musik i öronen i den svarta bilen. En lång körtur senare stannar bilen. Jag blir ledsagad ett par hundra meter, ner i en hiss och upp för några trappor. Jag känner hur det luktar mat, kanske pizza? Och får sätta mig på en stol. Kidnapparna frigör mina händer och jag tar av ögonbindeln. Jag blir nästan mer chockad nu än tidigare.
För framför mig står min bror och säkert 20 vänner till mig och ropar grattis. Väggarna är pyntade med ballonger. De har faktiskt spärrat av hela tredje våningen på Mc Donalds (där jag jobbar) dagen till ära. Och som om detta inte vore nog rullar de in nästa överraskning - en cykel! Till mig. Har jag sagt att jag har fina vänner? Jag vet inte vad jag skulle göra utan dem. Tusen, tusen tack!
Med en så god tjuvstart på mitt 22:a år är jag helt övertygad om att det kommer bli det bästa året hittills, jag går för det i alla fall. I'm moving glory to glory. Och så beghandlar jag ålderskrisen med en egendesignad tatuering (se bilden ovan).
Ha det fint!

RSS 2.0